fbpx

Vásárlói vélemények

Regeno vásárlóink véleménye a termékekről, a webáruházban történő rendelésről és a szállításról. Köszönjük a bizalmat és a megrendeléseket!

Orrspray 8 éves gyermek részére

8 éves gyermekem részére kerestem megoldást, mert több hónapon keresztül nem tudta elhagyni az orrsprayket, folyamatosan eldugult az orra, így jutottam a Regeno oldalára. Két hét használat után már észrevehetően kevesebb egyéb hatóanyagú orrsprayt használt, bő egy hónap elteltével már csak a Regenot. Azóta nem dugul az orra, a Regenot azóta is használjuk, de már csökkentett dózisban.

Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek! G.A.

Regeno sebspray vásárlónk véleménye:

Ezúton szeretném megköszönni a Regeno Termékcsaládból ajánlott Sebspray-t.

Cukorbeteg bátyám nehezen gyógyuló sebeire kerestem megoldást.

Kételkedtem magamban, mert az eddig kipróbált sebsprayk nem sokat használtak.
Mégis megvettem egy újabb sprayt, Önben bízva.

Az Ön által ajánlott Plasma Liquid Sebspray látványosan gyógyította a sebeket.

Hálásan köszönjük segítségét!

K. M.

Fülcsepp és orrspray vásárlónk véleménye

Megérkezett a fülcsepp és az orrspray – pont jókor.

A fülcsepp apró finom “köveket” mos ki a fülemből, vagyis most oldja fel azt a bekeményedett fülzsírt, amit nem tudtam az olajos fülcseppekkel kitakarítani. Mivel rendszeresen edzek fülhallgatóval a fülemben, ez most egy nagyon jó plusz hatás (ugyan csak azért rendeltem, mert időnként szokott fájni a fülem).

Az orrspray pedig a Omikron reinfekció elejére jött meg, aminek biztosan jó hasznát fogom venni. Eddig más oldatot használtam erre, de az szárítja nagyon a nyálkahártyát, ez az orrspray most ilyen mellékhatást nem mutat, és így a vérzékeny orrnyálkahártyám is kíméli.

Nagyon sokat hezitáltam pedig az ára miatt, de jó döntés volt.

Köszönettel

D. É. Szeged

Rendszeres orrspray vásárlónk véleménye

Többféle krónikus melléküreg-problémára kerestem olyan kiegészítő megoldást a gyógyszeres terápia mellé ami kicsit hatékonyabb, mint a patikák polcain sorakozó sima tengervizes orrsprayk és amivel a komolyabb orvosi beavatkozások időpontja esetleg halasztható.
A termék használatával kapcsolatosan felmerülő összes előzetes kérdésemre kedves, orvosilag alátámasztott és gyors tájékoztatást kaptam.
A rendelés folyamata egyszerű, a termék feladása/elküldése kiemelkedően gyors volt. A Regeno már az első néhány használat után észrevehetően segített az orrduguláson, az alkalmazásától számított harmadik hét végére pedig újra lett illata a világnak, visszatért a szaglásom. A Regeno orrspray a napi rutinom része lett, mind a higiéniai/tisztító mind az ápoló hatása miatt.
H. E.

Orrspray vásárlónk véleménye:

Évek óta küzdök különböző felső-és alsólégúti kölönböző kórokozók által kiváltott krónikus gyulladásokkal.
Sokféle antibiotikumot, orrspraayket,  inhalálókat, váladékoldókat kaptam, melyek az állandó viszkózos váladékképződést, köhögést, csak minimálisan enyhítették, az alkalmazásukat követően a panaszaim visszatértek, sok kellemetlen mellékhatást okoztak.
Nagyon örülök, hogy a REGENO Plasma Liquid orrsprayt megismertem, amely csodálatos hatása révén jelentősen felülmúlja a korábban  alkalmazott és szinte hatástalan gyógyszereket!
A REGENO Palsma Liqoid orrsprayt használva a váladékképződés mennyisége jelentősen csökkent, viszkozitása is sokkal kedvezőbb.
A keletkező váladék sokkal könnyebben kiürül a REGENO Plasma Liquid orrspray használatának köszönhetően, – antibiotikum és egyéb gyógyszerek használata nélkül  – napi háromszori  2-2 befújással.
A REGENO Plasma Liquid orrspray rendszeres használatában erősít meg engem a nagyon kedvező a természetes összetétele,és folyamatosan, mellékhatások, hozzászokás veszélye nélkül tudom használni.
Tiszta szívvel ajánlom hasonló problémával küzdő Betegtársaimnak, illetve preventív használattal  mindazok részére, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, különösen a jelenlegi pandémiás időszakban! Sz.K.

Orrspray vásárlónk véleménye

Meg vagyok elégedve a Regeno orrspray-vel. Hasznos kiegészítőnek tartom a korona vírus ellen. Akkor használom, ha orvoshoz vagy fodrászhoz kell mennem, ill. biztonságérzetet ad, hogy ha olyan helyzetbe kerülök akaratom ellenére, a kézmosáson és a szájmaszkon kívül van még valami a tarsolyomban.
A kiszállítás gyorsasága szintén első rangú volt.
M. I.

Orrspray vásárló véleménye

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Regeno orrspray -vel kapcsolatban. Rendkívül gyorsan kitisztítja az orromat, és tartós a hatása. Eddig ez a legjobb orrpsray amit használtam. A megrendelés és a kiszállítás is gyors volt.

A. P.

Nem hagyott valamit a kosárban?
Nézze meg a kosár tartalmát most!
A rendelés nincs befejezve. Nézze meg a kosár tartalmát most!
Kosár tartalma