fbpx

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemények

Fülcsepp és orrspray vásárlónk véleménye:

Megérkezett a fülcsepp és az orrspray – pont jókor.

A fülcsepp apró finom “köveket” mos ki a fülemből, vagyis most oldja fel azt a bekeményedett fülzsírt, amit nem tudtam az olajos fülcseppekkel kitakarítani. Mivel rendszeresen edzek fülhallgatóval a fülemben, ez most egy nagyon jó plusz hatás (ugyan csak azért rendeltem, mert időnként szokott fájni a fülem).

Az orrspray pedig a Omikron reinfekció elejére jött meg, aminek biztosan jó hasznát fogom venni. Eddig más oldatot használtam erre, de az szárítja nagyon a nyálkahártyát, ez az orrspray most ilyen mellékhatást nem mutat, és így a vérzékeny orrnyálkahártyám is kíméli.

Nagyon sokat hezitáltam pedig az ára miatt, de jó döntés volt.

Köszönettel

Dobos Éva Szeged

Rendszeres orrspray vásárlónk véleménye

Többféle krónikus melléküreg-problémára kerestem olyan kiegészítő megoldást a gyógyszeres terápia mellé ami kicsit hatékonyabb, mint a patikák polcain sorakozó sima tengervizes orrsprayk és amivel a komolyabb orvosi beavatkozások időpontja esetleg halasztható.
A termék használatával kapcsolatosan felmerülő összes előzetes kérdésemre kedves, orvosilag alátámasztott és gyors tájékoztatást kaptam.
A rendelés folyamata egyszerű, a termék feladása/elküldése kiemelkedően gyors volt. A Regeno már az első néhány használat után észrevehetően segített az orrduguláson, az alkalmazásától számított harmadik hét végére pedig újra lett illata a világnak, visszatért a szaglásom. A Regeno orrspray a napi rutinom része lett, mind a higiéniai/tisztító mind az ápoló hatása miatt.
H. E.

Orrspray vásárlónk véleménye:

Évek óta küzdök különböző felső-és alsólégúti kölönböző kórokozók által kiváltott krónikus gyulladásokkal.
Sokféle antibiotikumot, orrspraayket,  inhalálókat, váladékoldókat kaptam, melyek az állandó viszkózos váladékképződést, köhögést, csak minimálisan enyhítették, az alkalmazásukat követően a panaszaim visszatértek, sok kellemetlen mellékhatást okoztak. 
Nagyon örülök, hogy a REGENO Plasma Liquid orrsprayt megismertem, amely csodálatos hatása révén jelentősen felülmúlja a korábban  alkalmazott és szinte hatástalan gyógyszereket!
A REGENO Palsma Liqoid orrsprayt használva a váladékképződés mennyisége jelentősen csökkent, viszkozitása is sokkal kedvezőbb. 
A keletkező váladék sokkal könnyebben kiürül a REGENO Plasma Liquid orrspray használatának köszönhetően, – antibiotikum és egyéb gyógyszerek használata nélkül  – napi háromszori  2-2 befújással.
A REGENO Plasma Liquid orrspray rendszeres használatában erősít meg engem a nagyon kedvező a természetes összetétele,és folyamatosan, mellékhatások, hozzászokás veszélye nélkül tudom használni.
Tiszta szívvel ajánlom hasonló problémával küzdő Betegtársaimnak, illetve preventív használattal  mindazok részére, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését, különösen a jelenlegi pandémiás időszakban! Sz.K.

Orrspray vásárlónk véleménye

Meg vagyok elégedve a Regeno orrspray-vel. Hasznos kiegészítőnek tartom a korona vírus ellen. Akkor használom, ha orvoshoz vagy fodrászhoz kell mennem, ill. biztonságérzetet ad, hogy ha olyan helyzetbe kerülök akaratom ellenére, a kézmosáson és a szájmaszkon kívül van még valami a tarsolyomban.
A kiszállítás gyorsasága szintén első rangú volt.
M. I.

Orrspray vásárló véleménye

Nagyon pozitív tapasztalataim vannak a Regeno orrspray -vel kapcsolatban. Rendkívül gyorsan kitisztítja az orromat, és tartós a hatása. Eddig ez a legjobb orrpsray amit használtam. A megrendelés és a kiszállítás is gyors volt.

A. P.

TERMÉK AJÁNLÓ

 • Regeno Plasma Liquid orrspray

  Regeno Orrspray

  9 900 Ft
 • Regeno Plasma Liquid szájöblítő oldat

  Plasma Liquid Fertőtlenítő Szájöblítő

  9 000 Ft
 • Regeno fülcsepp hallójárat gyulladás kezelésére

  Plasma Liquid Fülcsepp Hallójárat Gyulladás Kezelésére

  5 000 Ft
 • Regeno Liquid seböblítő

  Plasma Liquid Fertőtlenítő Seböblítő

  9 000 Ft

VÁRJ MÉG!

 

Használd fel a kedvezményes kupont a vásárlásodhoz!

KUPON2022JUN

6000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes.