fbpx

Plasma Liquid Fülcsepp

Megrendelés

Plasma Liquid Fülcsepp

Termék tulajdonságai:

A Regeno Plasma Liquid fülcsepp vény nélkül megrendelhető. A fülcsepp a külső hallójáratok gyulladásának (pl. otitis externa) támogató kezelésére alkalmazható. Használatával csillapíthatóak az olyan gyakran felmerülő panaszok mint a viszketés és a kipirosodás, a füldugulás és a fülgyulladás. A fülcsepp tisztít és hatékonyan eltávolítja az irritációt okozó kórokozók 99,9%-át. Gél állagának köszönhetően filmréteget képez a hallójáratok felületén, és gondoskodik azok hidratálásáról. A gél összetételét elektrokémiailag aktivált ásványi sóoldat alkotja szilikát gélesítő anyaggal kombinálva. Használat után a fülcsepp gél természetes összetevőire, vízre és sóra bomlik. A Plasma Liquid fülcsepp gél bőrre és nyálkahártyára gyakorolt hatása dermatológiailag tesztelt.

Regeno fülcsepp vény nélkül

A fülcsepp bemutatása videón

Használat:

Használat előtt felrázandó! A Plasma Liquid fülcsepp gélt felhasználáskor melegítse szobahőmérsékletűre. Szükség szerint cseppentsen naponta legfeljebb 4-szer 3-5 csepp Plasma Liquid fülcsepp gélt az érintett hallójáratba. Ehhez tartsa a fejét oldalra kb 1 percig, hogy a védő filmréteg bevonhassa az érintett területet . A külső fülkagylón fellépő fertőzések esetén tiszta ujjbegyével vagy egy szöszmentes vattapálcikával közvetlenül vigye fel az érintett területre, és könnyedén oszlassa el.

Használat után zárja vissza a flakont.

Szobahőmérsékleten tárolandó! Ne használja egyidejűleg más kenőcsökkel vagy cseppekkel. Használat előtt győződjön meg róla, hogy a hallójáratokban nincsen fülzsír.

 

Lehetséges mellékhatások és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ismert mellékhatásai nincsenek, allergiás reakciók nem várhatóak. Ne alkalmazza a Plasma Liquid fülcseppet, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Ne használja együtt más oldatokkal vagy kenőcsökkel. A. termék használatát terhesség vagy szoptatás ideje alatt gondosan mérlegelni kell.

 

Általános információk:

Ne nyelje le, kerülje a termék szembejutását! Gyer­mekektől elzárva tartandó. Kizárólag kifogástalan állapotú, ép terméket használjon! Közvetlen napfénytől távol tartandó!

Ne alkalmazza a terméket a csomagoláson feltüntetett dátum lejárta, illetve a felbontástól számított 12 hét után.

 

Összetevők:

Víz, nátrium-hipoklorit 0,08% (elektrokémiailag aktivált ásványi sóoldat)

 

Forgalmazó:

Fül-Orr gége Medical Kft

  1. Budapest, Kővári utca 1-7.

Megrendelés a webáruházban

Nem hagyott valamit a kosárban?
Nézze meg a kosár tartalmát most!
A rendelés nincs befejezve. Nézze meg a kosár tartalmát most!
Kosár tartalma