fbpx

Plasma Liquid Fertőtlenítő Szájöblítő

Megrendelés

Plasma Liquid Szájöblítő

Termék tulajdonságai:

Plasma Liquid szájöblítő oldat a szájüreg, a torok és a fogíny tisztítására és fertőtlenítésére szolgál, továbbá elősegíti a nyelven és a fogakon megült lepedék feloldódását és minimalizálja a szájszagot. A Plasma Liquid szájöblítő oldat egy elektrokémiailag aktivált vizes ásványi sóoldat, mely használat után természetes összetevőire, vízre és sóra bomlik. A Plasma Liquid szájöblítő oldat kíméletes a szájnyálkahártyához, akár érzékeny vagy igénybevett szájnyálkahártyán is alkalmazható

A Plasma Liquid szájöblítő oldat nem irritálja a kezelt felületet. A Plasma Liquid szá jöblítő oldatban található tartósító szer (nátrium hipoklorit) széles körben alkalmazható különböző baktériumok (beleértve pseudomonas aeruginosa, MRSA/MRE) vírusok és gombák ellen, amely általános fertőtlenítést tesz lehetővé. A Plasma Liquid szájöblítő oldat alkoholt, klórhexidint vagy polihexanidot nem tartalmaz, enyhén sós íze van. Fogelszíneződést vagy ízérzékelés elváltozásokat nem okoz.

Parodontozis kezelésére is alkalmazható a szájöblítő.

szájöblítő

A szájöblítő bemutatása videón

Használat:

A Plasma Liquid szájöblítő oldat azonnal használható, naponta 2-3 alkalommal kb. 10 ml oldattal 30 másodpercig öblögessen vagy gargalizáljon. Utána ne egyen -igyon 1 óráig! Használat után köpje ki, ne öblítse ki utána a szájüreget. A termék véletlen lenyelése nem jár káros hatással. Használat közben enyhe klóros illat és íz keletkezhet

 

Lehetséges mellékhatások és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ismert mellékhatásai nincsenek, allergiás reakciók nem várhatóak. Ne alkalmazza a Plasma Liquid szájöblítő oldatot ha allergiás az összetevők bármelyikére. Ne használja együtt más torokfertőtlenítő spraykel. Más anyagokkal való kölcsönhatás nem várható. A termék használatát terhesség vagy szoptatás ideje alatt gondosan mérlegelni kell.

 

Általános információk:

Ne nyelje le, kerülje a termék szembejutását! Gyermekektől elzárva tartandó. Kizárólag kifogástalan állapotú, ép terméket használjon!

Ha ön implantátumot, fogprotézist vagy fogszabályzó készüléket visel, a termék használata előtt konzultáljon fogorvosával az anyagok összeférhetőségéről. Közvetlen napfénytől távol tartandó!

Ne alkalmazza a terméket a csomagoláson feltüntetett dátum lejárta, illetve a felbontástól számított 12 hét után.

 

Összetevők:

Víz, nátrium-hipoklorit 0,08 (elektrokémiailag aktivált ásványi sóoldat)

 

Forgalmazó:

Fül-Orr gége Medical Kft

  1. Budapest, Kővári utca 1-7.

Megrendelés a webáruházban

Nem hagyott valamit a kosárban?
Nézze meg a kosár tartalmát most!
A rendelés nincs befejezve. Nézze meg a kosár tartalmát most!
Kosár tartalma