fbpx
Akció!

Regeno Orrspray

8 800 Ft 7 900 Ft

A Regeno Plasma LiquidⓇ fertőtlenítő orrspray egy tiszta ásványi gél, amely fizikai hatása révén hidratálja, tisztítja és fertőtleníti az orrnyálkahártyát (99,9%-kal csökkenti az MRSA kórokozók jelenlétét). A kiszáradt orrnyálkahártya kedvező környezetet biztosít a baktériumok és vírusok megtelepedéséhez. Ennek megelőzése érdekében ajánlatos az orrüregek megfelelő hidratálása.

A spray gél állagának köszönhetően jól megtapad az orrnyálkahártyán, így érve el annak hatékony nedvesítését. Használatával megszűnik az orrdugulás, és feloldja a váladékot.

A termék csökkenti a nyálkahártya érzékenységét és nyugtató hatással bír. A Plasma Liquid orrspray zsír-vagy olajtartalmú alkotórészeket, alkoholt, illetve hajtógázat nem tartalmaz.

A gél összetételét elektrokémiailag aktivált ásványi sóoldat alkotja szilikát gélesítő anyaggal kombinálva.

A Regeno orrspray nem okoz függőséget, ezért rendszeresen alkalmazható.

Fertőtlenítő orrspray

Az orrspray fertőtleníti az orrnyálkahártyát, eltávolítja a gyulladást okozó baktériumokat, és megszünteti az orrdugulást. Alkalmas az orrnyálkahártya gyulladás és az orrmelléküreg-gyulladás kezelésére, az arcüreggyulladás kezelésére is kiváló.

Az orrspray használtata

Használat után a spray gél természetes összetevőire, vízre és sóra bomlik. A Plasma Liquld orrspray gél bőrre és nyálkahártyára gyakorolt hatása dermatológiailag tesztelt.

Előnyei

Nem alakul ki hozzászokás, függőség, Mellékhatása nincs, Tartósan alkalmazható hosszabb távon is. A Regeno termékekkel antibiotikumok nélkül támogatjuk az egészségét!

Az orrspray elhúzódó nátha kezelésére, melléküreg gyulladás esetén használható 6 éves kortól.

A német Regeno partnerünk weboldala.

 

Cikkszám: -14005337 Kategória:

Leírás

Az orrspray használata:

Az orrspray kiválóan alkalmazható orrdugulás ellen. Az orrspray használat előtt felrázandó! A Plasma Liquid orrspray naponta szükség szerint 3-5 alkalommal alkalmazható, orrlyukanként 1-2 befújással. Higiéniai okokból és a fertőzés elkerülése érdekében egy terméket csak egy személy használjon. Gyermekeknél 6 éves kortól alkalmazható!

Hozzászokás nincs, időkorlát nélkül alkalmazható!

 

Lehetséges mellékhatások és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ismert mellékhatásai nincsenek, allergiás reakciók nem várhatók. Ne alkalmazza a Plasma Liquid orrspray gélt, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Ne használja együtt más készítményekkel vagy kenőcsökkel. A termék használatát terhesség vagy szoptatás ideje alatt gondosan mérlegelni kell.

 

Általános információk:

Kerülje a szembejutást gyermekektől elzárva tartandó! Csak tiszta és ép terméket használjon! Közvetlen napfénytől távol tartandó. Ne alkalmazza a Plasma Liquid orrsprayt a lejárati idő után, illetve felbontási időtől számított 12 hét után.

 

Összetevők:

Víz, nátrium-hipoklorit 0,08 (elektrokémiailag aktivizált ásványi sóoldat) Lithium-Magnesium-Nátrium-Silikat.

 

Mit jelent a hideg plazma állapot?

Az elektrokémiailag aktivált sóoldat teljesen természetesen vízre és sóra bomlik, miközben oxigén szabadul fel, s ez hozza létre azt a fertőtlenítő hatást, ami a baktériumokra, gombákra, vírusokra egyaránt megsemmisítően hat, s ezáltal a homloküreg- és arcüreg gyulladásoknál is hatásosan kiváltja az antibiotikumokat. A bőrön is alkalmazható seböblítő oldat formában, ill. spray változatban. Ezen a területen a nem gyógyuló fekélyekre rendkívül kedvező hatással bír, elősegíti a gyors gyógyulást, s kedvezően hat a cukorbetegek sebeire is. Fontos tudni, hogy nem használható más termékkel együtt!

Vásárlónk véleménye:

Meg vagyok elégedve a Regeno orrspray-vel. Hasznos kiegészítőnek tartom a korona vírus ellen. Akkor használom, ha orvoshoz vagy fodrászhoz kell mennem, ill. biztonságérzetet ad, hogy ha olyan helyzetbe kerülök akaratom ellenére, a kézmosáson és a szájmaszkon kívül van még valami a tarsolyomban. 
A kiszállítás gyorsasága szintén első rangú volt.
M. I.

Orrspray videó

További információk

Kiszerelés

20ml

Előnyei

Nem alakul ki hozzászokás, függőség, Mellékhatása nincs, Tartósan alkalmazható