fbpx

Plasma Liquid Orrspray

7 900 Ft

A Regeno orrspray függőség nélkül tisztítja az orrot. A Regeno Plasma LiquidⓇ orrspray egy tiszta ásványi gél, amely fizikai hatása révén hidratálja, tisztítja és fertőtleníti az orrnyálkahártyát (99,9%-kal csökkenti az MRSA kórokozók jelenlétét) A kiszáradt orrnyálkahártya kedvező környezetet biztosít a baktériumok és vírusok megtelepedéséhez.

Ennek megelőzése érdekében ajánlatos az orrüregek megfelelő hidratálása.

A spray gél állagának köszönhetően jól megtapad az orrnyálkahártyán, így érve el annak hatékony nedvesítését. Használatával megszűnik az orrdugulás, és feloldja a váladékot.

A termék csökkenti a nyálkahártya érzékenységét és nyugtató hatással bír.

A Plasma Liquid orrspray zsír-vagy olajtartalmú alkotórészeket, alkoholt, illetve hajtógázat nem tartalmaz.

A gél összetételét elektrokémiailag aktivált ásványi sóoldat alkotja szilikát gélesítő anyaggal kombinálva.

Használat után a spray gél természetes összetevőire, vízre és sóra bomlik. A Plasma Liquld orrspray gél bőrre és nyálkahártyára gyakorolt hatása dermatológiailag tesztelt. És nem okoz orrspray függőséget.

A német Regeno partnerünk weboldala.

Cikkszám: -14005337 Kategória:

Leírás

Használat:

Használat előtt felrázandó! A Plasma Liquid orrspray naponta szükség szerint 3-5 alkalommal alkalmazható, orrlyukanként 1-2 befújással. Higiéniai okokból és a fertőzés elkerülése érdekében egy terméket csak egy személy használjon. Gyermekeknél 6 éves kortól alkalmazható!

Hozzászokás nincs, időkorlát nélkül alkalmazható!

 

Lehetséges mellékhatások és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ismert mellékhatásai nincsenek, allergiás reakciók nem várhatók. Ne alkalmazza a Plasma Liquid orrspray gélt, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Ne használja együtt más készítményekkel vagy kenőcsökkel. A termék használatát terhesség vagy szoptatás ideje alatt gondosan mérlegelni kell.

 

Általános információk:

Kerülje a szembejutást gyermekektől elzárva tartandó! Csak tiszta és ép terméket használjon! Közvetlen napfénytől távol tartandó. Ne alkalmazza a Plasma Liquid orrsprayt a lejárati idő után, illetve felbontási időtől számított 12 hét után.

 

Összetevők:

Víz, nátrium-hipoklorit 0,08 (elektrokémiailag aktivizált ásványi sóoldat) Lithium-Magnesium-Nátrium-Silikat.

Orrspray videó

További információk

Kiszerelés

20ml

Előnyei

Nem alakul ki hozzászokás, függőség, Mellékhatása nincs, Tartósan alkalmazható