fbpx

Plasma Liquid Fertőtlenítő Seböblítő

Megrendelés

Plasma Liquid Fertőtlenítő Seböblítő

Orvostechnikai eszköz

A Plasma LiquidⓇ seböblítő oldat a sebek tisztítására, hidratálására, antimikrobionális fertőtlenítésére, és a sebben fellépő fertőzések megelőzésére szolgál.

Termék tulajdonságai:

A Plasma Liquid sebfertőtlenítő oldat a sebek tisztítására, hidratálására, antimikrobiális fertőtlenítésére és a sebben fellépő fertőzések megelőzésére szolgál. A Plasma Liquid seböblítő oldat nem irritálja a kezelt felületet. A Plasma Liquid seböblítő oldat sebtisztításra alkalmazandó, elősegíti a biofilm és egyéb fibrinoid lerakódások eltávolítását. A Plasma Liquid seböblítő oldatban található tartósítószer (nátrium hipoklorit) széles körben alkalmazható különböző baktériumok (beleértve pseudomonas aeruginosa, MRSA/MRE) vírusok és gombák ellen, amely lehetővé teszi a,sebek általános fertőtlenítését. A Plasma Liquid seböblítő oldat  használatával a sebszag gyorsan és megbízhatóan megszüntethető.

fertőtlenítő seböblítő

A seböblítő bemutatása videón

Használat:

A sebet mindenekelőtt meg kell tisztítani a szennyeződésektől, vértől és egyéb lerakódásoktól. Ehhez alaposan öblítse le az érintett területeket bőséges mennyiségű Plasma Liquid seböblítő oldattal.

Súlyos szennyeződések esetén az eljárást többször is megismételheti. A Plasma Liquid seböblítő oldat használata után nem szükséges más oldattal utólagosan kiöbliteni a sebet (a Plazma Liquid seböblítő oldat maradványai a sebben maradhatnak). A megkeményedett és nehezen eltávolítható kötszereket vagy sebkötéseket alaposan itassa át Plasma Liquid seböblítő oldattal, amíg teljesen át nem áznak. Rövid idő elteltével a kötések óvatosan és kíméletesen leoldódnak.

Ezután szükség esetén vigyen fel egy vékony réteg Plasma Liquid sebspray gélt. A termék a, adott területen korlátlan mennyiségben és ideig használható. A használat közben fel lépő enyhe klórszag a termékek hatásának jele.

 

Lehetséges mellékhatások és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések:

Ismert mellékhatásai nincsenek, allergiás reakciók nem várhatóak. Ne alkalmazza a Plasma Liquid seböblítő oldatot, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Ne használja együtt más oldatokkal vagy kenőcsökkel. A termék használatát terhesség vagy szoptatás ideje alatt gondosan mérlegelni kell.

 

Általános információk:

Infúzióhoz vagy injekcióhoz nem használható! Kizárólag külsőleg, felületi sérülések esetén alkalmazandó Ne nyelje le, kerülje a termék szembejutását! Gyermekektől elzárva tartandó. Kizárólag kifogástalan állapotú, ép terméket használjon! Közvetlen napfénytől távol tartandó.

Ne alkalmazza a terméket a csomagoláson feltüntetett dátum lejárta, illetve a felbontástól számított 12 hét után.

 

Összetevők:

Víz, nátrium-hipoklorit 0,08% (elektrokémiailag aktivált ásványi sóoldat)

Forgalmazó:

Fül-Orr gége Medical Kft

  1. Budapest, Kővári utca 1-7.

 

Megrendelés a webáruházban

Nem hagyott valamit a kosárban?
Nézze meg a kosár tartalmát most!
A rendelés nincs befejezve. Nézze meg a kosár tartalmát most!
Kosár tartalma